room with white wall and wooden floor

De perfecte spiegel voor jouw woonkamer: tips en inspiratie

De perfecte spiegel kan wonderen doen voor de uitstraling en functionaliteit van je woonkamer. Niet zo gek dat het kiezen van de juiste spiegel de nodige tijd kost. Je moet onder meer een keuze maken voor de stijl, grootte en plaatsing. Hoewel er veel standaardopties beschikbaar zijn, is een spiegel op maat vaak de beste keuze om aan al je behoeften te voldoen. In dit artikel kom je er net even wat meer over te weten.

Stem het formaat van de spiegel af op de plek in de woonkamer waar je het op wilt hangen 

De grootte van de spiegel speelt een cruciale rol in de impact die deze heeft op de ruimte. Een grote spiegel kan een kleine woonkamer groter doen lijken door het weerkaatsen van licht. Maar het zorgt ook voor een gevoel van diepte. Voor een grote ruimte kan een serie kleinere spiegels of een enkele grote, opvallende spiegel een erg goede keuze zijn. Het is niet alleen functioneel, maar dient ook meteen als een stukje kunst in huis. Met een spiegel op maat kun je de perfecte afmetingen kiezen die in harmonie zijn met de rest van je interieur. 

Heb je al nagedacht over de vorm van de spiegel?

Je weet het maar al te goed. De stijl van de spiegel moet aansluiten bij de rest van je interieur. Of je nu een moderne, minimalistische woonkamer hebt of een klassieke, traditionele inrichting. Er is altijd wel een spiegel die perfect past. Overweeg verschillende vormen, zoals rechthoekig, ovaal, rond of zelfs asymmetrisch. Zo kun je erg makkelijk een unieke en persoonlijke touch toevoegen. Met een spiegel op maat behoort het allemaal tot de mogelijkheden. Weet je nu al goed hoe het ontwerp vorm moet gaan krijgen? Voor meer informatie over een spiegel op maat, klik hier.

Het beste en mooiste resultaat door een spiegel op maat te laten maken 

Met een spiegel op maat kun je er altijd zeker van zijn dat het ontwerp helemaal voldoet aan je specifieke wensen en eisen. Of het nu gaat om een spiegel met ingebouwde verlichting, een bepaalde kleur of textuur van het glas, of een unieke vorm die perfect past in een lastige hoek van je woonkamer. Maatwerk biedt een ongeëvenaarde mate van personalisatie en perfectie. Bekijk daarom een keer de opties bij een specialist op het gebied van maatwerk en stel in een paar stappen het ontwerp van je dromen samen.

Laatste in: Blog